Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 29 April 2014

2014.04.29 - Nyhetsbrev

Adobe patcher kritisk svakhet i Flash Player. Chrome er sluppet i ny versjon som patcher flere svakheter.

Adobe oppdaterer Flash Player

Adobe melder om en ny kritisk sårbarhet i Flash. De har allerede sluppet en haste-patch. Svakheten brukes foreløpig til å angripe sårbare maskiner i Syria i et målrettet angrep, men en må regne med at flere angrep vil komme. Adobe har sluppet oppdatert versjon til både Windows, OS X og Linux. En lengre analyse har blitt postet på bloggen SecureList.com.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/flash-player/apsb14-13.html http://arstechnica.com/security/2014/04/windows-0day-flash-bug-under-active-attack-threatens-os-x-linux-too/ http://www.securelist.com/en/blog/8212/New_Flash_Player_0_day_CVE_2014_0515_used_in_watering_hole_attacks

Google Chrome Multiple Vulnerabilities

Det har blitt oppdaget 6 svakheter i Google Chrome som i verste fall kan utnyttes til å få kompromittert et sårbart system.
Anbefaling
Oppdater til sikker versjon ihht: http://googlechromereleases.blogspot.com/2014/04/stable-channel-update_24.html
Referanser
http://www.secunia.com/advisories/58301
http://googlechromereleases.blogspot.com/2014/04/stable-channel-update_24.html


No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.