Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 14 May 2014

2014.05.14 - Nyhetsbrev

Microsoft og Adobe er ute med sine månedlige sikkerhetsoppdateringer. Det rettes flere kritiske svakheter. Google er ute med ny versjon av nettleseren Chrome.

Microsoft har sluppet oppdateringer for Mai

Microsoft slapp i går kveld 8 oppdateringer som retter 13 svakheter. Tre av oppdateringene er rangert som kritiske. To av disse var rettet mot Internet Explorer inkludert MS14-021 ble gitt ut 1. mai. I tillegg ble det også gitt ut en kritisk oppdatering til Sharepoint Server.
Referanser
https://technet.microsoft.com/library/security/ms14-may http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2014/05/13/the-may-2014-security-updates.aspx

Adobe oppdaterer Adobe Reader og Acrobat

Adobe har sluppet oppdatering for Adobe Reader og Acrobat. Oppdateringen omfatter Windows og Mac og retter 11 svakheter. Svakhetene er rangert som kritiske.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/reader/apsb14-15.html

Google oppdaterer Chrome

Google har sluppet ny versjon av nettleseren Google Chrome. Ny versjon retter tre svakheter der alle er rangert som "høy".
Referanser
http://googlechromereleases.blogspot.no/2014/05/stable-channel-update.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.