Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 22 May 2014

2014.05.22 - Nyhetsbrev

Ny 0-dags svakhet oppdaget i Internet Explorer. eBay har vært utsatt for angrep og mistet brukernavn, passord og fødselsdato til 145 millioner brukere. Kredittkortinformasjon skal ikke være på avveie og brukere bli anmodet om å skifte passord.

eBay ber brukere bytte passord

eBay har vært utsatt for et datainnbrudd som skal ha fått tilgang til en database med krypterte passord og uviktig data. Det har ikke blitt funnet bevis på at det er utført handlinger på vegne av brukere og informasjon som kredittkort skal ha vært lagret kryptert en annen plass. PayPal skal ikke ha blitt berørt av dette. Det blir anbefalt å bytte passord på eBay-kontoer.
Referanser
http://www.ebayinc.com/in_the_news/story/ebay-inc-ask-ebay-users-change-passwords

Ny Internet Explorer 0-dag svakhet

Forskere har avslørt en ny 0-dags sårbarhet i Internet Explorer 8 som kan gjøre det mulig for en angriper å kjøre vilkårlig kode på et sårbart system. Sårbarheten ble oppdaget og avslørt til Microsoft i oktober, men Microsoft har enda ikke publisert en patch.
Referanser
http://threatpost.com/another-internet-explorer-zero-day-surfaces/106223

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.