Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 23 May 2014

2014.05.23 - Nyhetsbrev

Svakhet oppdaget i Outlooks for Android. Apple har sluppet oppdatering for Safari.

Android Outlook applikasjon kan lekke mail og vedlegg

Threatpost rapporterer om at en sikkerhetsforsker i selskapet Include Security har funnet en svakhet i Micrsoft sin Outlook applikasjon på Android. Krypterte mail og vedlegg blir lagret på SD kortet, noe som gjør det mulig for andre applikasjoner å få tilgang til denne informasjonen. Denne svakhetene har blitt fikset i de nyeste versjonene av Android, 4.4 og oppover, men siden det forsatt er mange Android telefoner som kjører tidligere versjoner er dette forsatt utbredt.
Referanser
http://threatpost.com/android-outlook-app-could-expose-emails-attachments/106250

Apple har sluppet ut opptateringer for Safari

Apple har sluppet oppdateringer for Safari for å rette flere sårbarheter, hvorav noen kan tillate en angriper å kjøre vilkårlig kode eller forårsake tjenestenekt.
Anbefaling
Opptater systemene.
Referanser
http://www.us-cert.gov/ncas/current-activity/2014/05/22/Apple-Releases-Security-Updates-Safari

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.