Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 27 May 2014

2014.05.27 - Nyhetsbrev

Google har utgitt en opplaster til VirusTotal for Mac OS X og i Australia blir det rapportert om hackere som krever løsepenger for infiserte Apple-enheter.

Google har lansert VirusTotal opplaster for Mac OS X

Google har lansert en opplaster til VirusTotal for Mac OS X i håp om flere opplastninger av Mac malware kan øke sikkerheten på plattformen. Opplasteren er tilgjengelig for OS X 10.8 og 10.9 direkte på virustotal.com.
Referanser
http://thenextweb.com/google/2014/05/26/google-releases-virustotal-uploader-os-x-hopes-malware-submissions-will-beef-mac-security/ https://www.virustotal.com/en/documentation/desktop-applications/mac-osx-uploader

Hackere krever løsepenger på infiserte Apple-produkter

Flere steder i Australia blir det rapporter om folk som har mistet kontrollen over deres iPhoner og iPader, hvor hackere har bedt om løsepenger for å frigjøre enheten deres.
Referanser
http://www.theage.com.au/digital-life/consumer-security/australian-apple-idevices-hijacked-held-to-ransom-20140527-zrpbj.html http://www.itavisen.no/nyheter/holder-apple-produkter-som-gisler-223294

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.