Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 11 June 2014

2014.06.11 - Nyhetsbrev

Microsoft med månedlig oppdatering som retter 70 svakheter. Adobe oppdaterer 6 kritiske svakheter på alle plattformer. Google oppdaterer to svakheter i Chrome OS.

Microsoft har sluppet oppdateringer for Juni

Microsoft slapp i går kveld 7 oppdateringer som retter 70 svakheter. To av oppdateringene er rangert som kritiske og omfatter Internett Explorer og Microsoft Office. Blant svakhetene rettet i oppdateringen for Internet Explorer er også en fiks for tidligere omtalt IE 8 0-dags svakhet.
Referanser
https://technet.microsoft.com/en-us/library/security/MS14-jun.aspx

Adobe oppdaterer Adobe Flash Player

Adobe har sluppet oppdatering for Adobe Flash Player. Oppdateringen omfatter alle plattformer og retter 6 svakheter. Svakhetene er rangert som kritiske.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/flash-player/apsb14-16.html

Google oppdaterer Chrome OS

Google har sluppet ny versjon av Operativsystemet Chrome OS. Den nye versjonen retter to svakheter der en er rangert som "høy".
Referanser
http://googlechromereleases.blogspot.no/2014/06/stable-channel-update-for-chrome-os.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.