Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 13 June 2014

2014.06.13 - Nyhetsbrev

The Swiss Security Blog har en interessant artikkel om Geodo, en ny banktrojaner basert på Feodo trojaneren. VMWare med oppdatering til ESXI 5.5.

Ny banktrojaner Geodo

The Swiss Security Blog melder om en ny versjon av en kjent banktrojaner. Vedkommende har overvåket Feodo trojaneren, og det virker som denne har kommet i ny utgave. Den har nye kode, men gjenbruker kryptokoden og distribusjonsnettverk. Malwaren spres via e-poster med vedlegg. Brukeren lures til å åpne vedlegget for å sjekke en påstått faktura e.l.
Referanser
http://www.abuse.ch/?p=7930

VMWare gir ut oppdatering til ESXi 5.5

VMWare har nå gitt ut oppdatering som skal fikse OpenSSL-svakhetene. Denne oppdateringen gjelder for øyeblikket kun et av deres produkter, ESXi 5.5. VMWare nevner at oppdateringer til andre produkter som skal fikse de samme svakhetene blir jobbet med.
Referanser
http://threatpost.com/vmware-patches-esxi-against-openssl-flaw-but-many-other-products-still-vulnerable/106605

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.