Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 16 June 2014

2014.06.16 - Nyhetsbrev

BlueCoat (bestående blant annet av tidligere Norman Shark), har oppdaget en målrettet malware, som trolig kan knyttes til tidligere omtalte Operation Hangover. En rumensk hacker demonstrerer PayPal-svindel.

Python-basert malware for målrettede angrep

BlueCoat systems har publisert en analyse av en malware som skal ha rettet seg mot pakistanske, trolig militære, mål. Flere indikatorer peker på at det kan være samme aktør som står bak denne, som "Operation Hangover", omtalt av Norman Shark i fjor.
Referanser
http://bluecoat.com/security-blog/2014-06-10/snake-grass-python-based-malware-used-targeted-attacks

Hvordan hente ut penger fra Paypal

En rumensk hacker demonstrerer hvordan man lett kan få Paypal til å doble et innskudd ved å betale en sum til en annen konto som du selv eier, for så å kreve pengene tilbake. PayPal har ikke kommentert hva de vil gjøre for å adressere problemet.
Referanser
http://betanews.com/2014/06/16/hacker-discovers-a-way-to-double-your-money-on-paypal/ http://www.itavisen.no/nyheter/%E2%80%93-slik-lurer-du-paypal-232209

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.