Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 18 June 2014

2014.06.18 - Nyhetsbrev

Microsoft oppdaterer antivirusmotoren i flere av sine produkter.

Nokia skal ha betalt ut en stor sum i løsepenger tilbake i 2007 for å beskytte en signeringsnøkkel til Symbian-telefoner.

Microsoft oppdaterer antivirusmotor

Microsoft har sluppet en oppdatering til deres antivirusmotor som brukes i en rekke antivirusprodukter. Dette gjelder blant annet produkter i Forefront/System Center 2012-familien og Security Essentials/Windows Defender for Windows 8.x/Windows Server 2012. Oppdateringen retter en svakhet som kan føre til at motoren stopper hvis en spesielt utformet fil skannes. For mer informasjon, se referanse.
Referanser
https://technet.microsoft.com/library/security/2974294

Nokia betalte stor sum i løsepenger

I følge MTV News Investigative Team skal Nokia i 2007 ha betalt flere millioner Euro i løsepenger for å beskytte en krypteringsnøkkel som ble brukt til å signere applikasjoner til deres Symbian baserte telefoner.
Referanser
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/nokia-paid-millions-of-euros-in-ransom/3448918

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.