Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 29 July 2014

2014.07.29 - Nyhetsbrev

Hackere skal ha eksfiltrert store mengder informasjon fra tre av Israels våpenleverandører.

Israelske våpenleverandører hacket

Krebs on security melder i dag at sikkerhetsselskapet CyberESI har gitt ut en rapport som beskriver et omfattende hackerangrep mot tre store israelske våpenleverandører. Selskapene skal blant annet ha stått for utviklingen av rakettforsvarssystemet "Iron Dome". Den israelske regjeringen har tidligere gitt dette systemet æren for å ha stoppet en femtedel av de over 2000 rakettene som palestinske militanter skal ha avfyrt mot dem og CyberESI mener at det er stor sannsynlighet for at det var denne teknologien angriperne var interessert i. Angrepet skal ha skjedd mellom oktober 2011 og august 2012 og hackerne skal i løpet av tidsperioden ha hentet ut store mengder data, inkludert informasjon om flere våpensystemer.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2014/07/hackers-plundered-israeli-defense-firms-that-built-iron-dome-missile-defense-system/

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.