Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 8 September 2014

2014.09.08 - Nyhetsbrev

Brian Krebs har publisert en artikkel med detaljer rundt Home Depot-kompromitteringen, og spor som linker den sammen med Target-kompromitteringen. Sucuri melder om et lag 7 DDoS-angrep som benyttet seg av 2000 kompromitterte webservere.

Home Depot rammet av samme malware som Target

Brian Krebs har publisert informasjon rundt kompromitteringen av Home Depot. Det er mange likheter med Target-kompromitteringen, noe som kan tyde på at det er de samme som står bak.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2014/09/home-depot[...]

2.000 kompromitterte web servere ble brukt under DDoS-angrep

Sucuri rapporterer at en av deres kunder skal ha blitt angrepet via et lag-7 DDoS-angrep i over en uke. Angrepet genererte rundt 5.000 HTTP-forespørsler hvert sekund. Sucuri meddeler at angrepet kom fra 2.000 forskjellige webservere. Mesteparten av serverne skal ha benyttet utdatert Apache, IIS og annen software som PHPMyadmin.
Referanser
http://blog.sucuri.net/2014/09/anatomy-of-200[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.