Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 10 September 2014

2014.09.10 - Nyhetsbrev

Adobe ute med oppdatering til Flash, Microsoft har sluppet sine månedlige oppdateringer og Google har oppdatert Chrome. Post- og teletilsynet skifter navn. 5 millioner Google kontoer med passord lekket.

Microsoft har sluppet oppdateringer for september

Microsoft slapp i går kveld 4 oppdateringer, som retter 42 svakheter i Microsoft Windows, Internet Explorer, .NET Framework og Lync Server.
En av oppdateringene er rangert som kritisk og omfatter Internet Explorer, med hele 37 av de 42 nevnte svakhetene. Oppdateringene bør installeres så fort som mulig, spesielt dersom du bruker Internet Explorer.
Referanser
http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2014/[...]

Adobe oppdaterer Flash Player

Adobe har sluppet oppdatering for Adobe Flash Player. Oppdateringen omfatter alle plattformer og retter 12 svakheter. Svakhetene er rangert som kritiske.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/flas[...]

Google oppdaterer Google Chrome

Google har sluppet ny versjon av nettleseren Google Chrome. Den nye versjonen retter 4 svakheter hvorav en er rangert som "høy".
Referanser
http://googlechromereleases.blogspot.no/2014/[...]

Post- og teletilsynet skifter navn

Post- og teletilsynet (PT) kunngjorde i dag at det skal skifte navn til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Det nye navnet gjelder fra nyttår.
Referanser
http://www.digi.no/930343/post-og-teletilsyne[...]

5 millioner Google-kontoer med passord lekket

En liste med 5 millioner Google-kontoer med tilhørende passord i klartekst skal være lekket. Det rapporteres at informasjonen skal være minst tre år gammel og for det meste gjelder russiske brukere. Det har i det siste vært flere tilsvarende lekkasjer i Russland.
Referanser
http://rt.com/news/186580-millions-google-acc[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.