Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 16 September 2014

2014.09.16 - Nyhetsbrev

Svakheter i foreldet nettleser for Android. iPhone-deksel kan brukes til å stjele PIN-koder.

Svakheter i foreldet nettleser for Android

Det er en svakhet i AOSP-nettleseren som fulgte med i Android-versjoner eldre enn versjon 4.4. Denne nettleseren oppdateres ikke lengre av Google. Svakheten gjør at en web-server som brukeren surfer til kan lese ut informasjon fra alle andre webforms og nettlesere på systemet. Det anbefales å bruke en nyere nettleser som Chrome, FireFox eller Opera som oppdateres jevnlig. Metasploit har lagt ut en modul for å utnytte svakheten.
Referanser
http://threatpost.com/flaw-in-android-browser[...]

iPhone-deksel kan brukes til å stjele PIN-koder

Det er fra før kjent at infrarøde kameraer kan brukes til å finne PIN-koder etter at de er trykket inn. Nå har det kommet et rimelig deksel med IR-kamera til iPhone som gjør dette langt lettere å gjennomføre. Angripere kan ofte også finne ut hvilken rekkefølge tallene ble skrevet inn.
Referanser
http://www.intego.com/mac-security-blog/iphon[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.