Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 3 October 2014

2014.10.03 - Nyhetsbrev

Kode for skummel USB exploits er utgitt, USAs største bank har blitt angrepet og vi oppsummerer nyhetsbildet for september.

Kode for USB exploits er utgitt

Tidligere i år viste Karsten Nohl frem at det var mulig å gjemme malware i USB enheter og at dette var nesten helt umulig å oppdage. Han lanserte ikke koden ut på nettet fordi han syns sikkerhetsrisikoen var for stor. Nå har to andre forskere, Adam Caudill og Brandon Wilson, funnet denne svakheten og sluppet den ut på nettet. Dette er en veldig alvorlig svakhet, da den er nesten umulig å oppdage, og det påståes at det ikke er mulig å fikse svakheten.
Referanser
http://www.wired.com/2014/10/code-published-f[...]

Oppsumering av nyhetsbildet september 2014

Oppsumering av nyhetsbildet september 2014
Referanser
http://telenorsoc.blogspot.no/2014/10/oppsumm[...]

Vellykket angrep mot JP Morgan - USAs største bank

En av de største bankene i USA ble angrepet i juli, og 83 millioner personer og småbedrifter fikk deres persondata stjålet. Navn, adresser, telefonnumre og e-postadresser er på avveie, men det ikke ser ut til at kontonummer, passord eller penger er stjålet.
Referanser
http://www.digi.no/930718/usas-storste-bank-hacket
http://www.usatoday.com/story/tech/2014/10/02[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.