Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 9 October 2014

2014.10.09 - Nyhetsbrev

Arbor med Q3-rapport om DDoS-angrep. Feilkonfigurasjon på serverene til MBIA gjorde at kundeinformasjon lå offentlig tilgjengelig.

Arbor med Q3-rapport om DDoS-angrep

Arbor har sluppet sin kvartalsrapport om DDoS-angrep samlet inn fra sine systemer over hele verden. De ser at angrepene stadig øker i størrelse og at reflection-angrep fortsatt er mest benyttet. De observerer også at angrep ved hjelp av protokollen SSDP har blitt populært de siste ukene. Det vi ser hos TSOC stemmer godt med konklusjonene til rapporten.
Referanser
http://www.arbornetworks.com/news-and-events/[...]

MBIA's feilkonfigurasjon på serverene lot kundeinformasjon ligge åpent

MBIA's feilkonfigurasjon på serverne lot kundeinformasjon ligge åpent ute på nettet. Etter å ha blitt informert om problemet, tok MBIA ned nettsiden som det gjaldt (mbiaweb.com).
Referanser
http://www.darkreading.com/advanced-threats/m[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.