Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 7 November 2014

2014.11.07 - Nyhetsbrev

Microsoft gir ut forhåndvarsel for November-oppdateringer. Apple trekker tilbake sertifikat som blir brukt av WireLurker til å signere malware.

Microsoft gir ut forhåndsvarsel for oppdateringer i November

Microsoft har nå gitt ut forhåndsvarsel for oppdateringer som kommer 11. November. Det er tilsammen 16 oppdateringer, hvor 5 er kritiske, 9 er viktige og 2 moderate.
Referanser
https://technet.microsoft.com/library/securit[...]

Apple trekker tilbake WireLurker-relatert sertifikat

Apple har nå trukket tilbake et kryptografisk sertifikat som har blitt brukt til å signere gårsdagens omtalte Mac/iOS malware, kalt WireLurker. Dette skal dermed forhindre at WireLurker kan spre seg fra en infisert Mac og til en tilkoblet iOS-enhet. Samtidig melder Palo Alto Networks at serverene som fungerer som "Command & Control" for WireLurker-nettverket for øyeblikket er utilgjengelige.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2014/11/07/apple[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.