Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 12 November 2014

2014.11.12 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet oppdateringer for november. Denne gangen dreier det seg om 16 oppdateringer som tetter hele 33 sårbarheter, hvorav flere er å anse som kritiske.

Adobe fjerner 18 svakheter i Flash Player og Air.

Cyperspionasje-aktør angriper fysisk isolerte nettverk.

Securelist.com er ute med en artikkel ang. Stuxnet.

Microsoft har sluppet oppdateringer for november

Microsoft slapp i går kveld 16 sikkerhetsoppdateringer. 5 av oppdateringene er rangert kritiske, ni viktige og to moderat. Oppdateringene gjelder for Windows, Internet Explorer, Office, Exchange, .NET Framework, IIS, RDP, AD Federation Services, Input Method Editor (japansk) og Kernel Mode Driver.
Referanser
https://technet.microsoft.com/library/securit[...]

Adobe oppdaterer Flash Player og Air

Adobe har sluppet oppdatering for Flash Player og Adobe Air. Oppdateringen omfatter alle plattformer og retter 18 svakheter rangert som kritiske.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/flas[...]

Gruppe relatert til cyperspionasje angriper fysisk isolerte nettverk

Sednit, også kjent som Sofacy, APT28 og Fancy Bear, henter ut sensitive data fra fysisk isolerte nettverk ved bruk av flyttbare lagringsenheter.
Referanser
http://www.welivesecurity.com/2014/11/11/sedn[...]

Securelist.com skriver om de første ofrene som ble infisert av Stuxnets versjoner fra 2009 og 2010.

I følge Securelist.com, som har analysert over 2000 filer relatert til Stuxnet, er de første ofrene av Stuxnets versjoner fra 2009 og 2010 identifisert. Alle ofrene er lokalisert i, eller har tilknytninger til, Iran.
Referanser
http://securelist.com/analysis/publications/6[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.