Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 17 November 2014

2014.11.17 - Nyhetsbrev

Snart end of support for Windows Server 2003. Data-angrep mot Tyrkisk firma for elektrisitetsdistribusjon. Metasploit-modul ute for en kritisk feil i Internet Explorer.

Snart end of support for Windows Server 2003

DHS i USA advarer om at support for Windows Server 2003 kommer til å opphøre i juli 2015. Det er altså på tids å begynne å migrere bort fra denne platformen. Etter denne datoen vil det ikke lengre bli utgitt sikkerhetsoppdateringer for Win Server 2003.
Referanser
http://www.zdnet.com/homeland-security-alerts[...]

Data-angrep mot Tyrkisk firma for elektrisitetsdistribusjon

Den tyrkiske hacker-gruppen RedHack utførte et dataangrep mot websiden til et tyrkisk firma som distribuerer strøm, hvor de skal ha slettet regningene til tyrkiske statsborgere for 1.5 billioner tyrkisk lire.
Referanser
http://www.techworm.net/2014/11/redhack-hacks[...]

Metasploit-modul ute for en kritisk feil i Internet Explorer.

Forrige tirsdag lanserte Microsoft en rekke patcher til deres software, hvor en av disse utbedret en kritisk feil i Internet Explorer. Noen har nå laget en modul for Metasploit for å utnytte svakheten. Erfaringsmessig vil nå diverse exploit-kits få støtte for å utnytte svakheten inne kort tid. Det anbefales å oppgradere.
Anbefaling
Oppdater gjeldende systemer
Referanser
https://twitter.com/daveaitel/status/53306490[...]
https://forsec.nl/2014/11/cve-2014-6332-inter[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.