Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 26 November 2014

2014.11.26 - Nyhetsbrev

Adobe har sluppet en out-of-band oppdatering for en alvorlig svakhet i Flash Player.

Den tyske avisen Süddeutsche Zeitung avslører hvordan det da britisk-eide selskapet "Cable & Wireless" skal ha gitt GCHQ tilgang til en rekke undersjøiske fiberkabler.

Adobe oppdaterer Flash Player

Adobe har sluppet en out-of-band oppdatering for Flash Player. Oppdateringen omfatter alle plattformer og retter en svakhet rangert som kritisk. Sårbarheten utnyttes aktivt av flere exploit-kits.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/flas[...]
https://www.f-secure.com/weblog/archives/0000[...]

Snowden-avsløringer om hvordan "Cable & Wireless" bistod GCHQ med fiberkabelavlytting.

Den tyske avisen Süddeutsche Zeitung har publisert en artikkel der de, basert på avsløringene fra Edward Snowden, redegjør for hvordan det da britisk-eide telecom-firmaet "Cable & Wireless" skal ha gitt GCHQ tilgang til en rekke undersjøiske fiberkabler og mottatt betydelige summer i kompensasjon for dette. Artikkelen inneholder også en omfattende oversikt over undersjøiske fiberkabler GCHQ skal ha hatt tilgang til i 2009.
Referanser
http://international.sueddeutsche.de/post/103[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.