Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 12 December 2014

2014.12.12 - Nyhetsbrev

Svenske ISPer sliter med store mengder utgående DDoS-trafikk fra nettene sine.

Svenske og Finske ISPer sliter med utgående DDoS-trafikk

Flere svenske og finske medier melder at flere av landets ISPer har hatt nedetid som følge av utgående DDoS-trafikk fra nettene deres. Dette har antakeligvis forbindelser til saken vi omtalte om utgående DDoS-trafikk fra Get i går fra utdaterte rotuere. Kompromitterte kunder av ISPene generer utgående DDoS-trafikk mot eksterne mål. Infrastrukturen til ISPene klarer ikke å håndtere trafikkmengden, og det blir problemer med nettet. Også denne gangen mistenkes det at Lizardsquad står bak. Denne grupperingen har i flere måneder angrepet "gaming-relaterte" mål som Sony, Microsoft Live, Electronic Arts, World of Warcraft osv.
Referanser
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2000[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.