Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 9 January 2015

2015.01.09 - Nyhetsbrev

OpenSSL er ute med viktige oppdateringer. Microsoft gjør endringer i sin tjeneste for forhåndsvarsling av sikkerhetsoppdateringer.

Microsoft endrer forhåndsvarsling av sikkerhetsoppdateringer

Microsoft annonserer erndringer i Advance Notification Service, også kjent som forhåndsvarsel til patchetirsdag. I mer enn et tiår har Microsoft annonsert web hvilke oppdateringer som vil komme til deres produkter første tirsdag i måneden. Fra nå av vil dette kun tilbys til Premier-kunder eller organisasjoner involvert i deres sikkerhetsprogrammer.

Microsoft legger også vekt på at tjenesten myBulletins vil erstatte mye. Her kan kunder legge til egen programvare og få varsel om relevante oppdateringer til denne.
Referanser
http://blogs.technet.com/b/msrc/archive/2015/[...]

Oppdateringer for OpenSSL

OpenSSL har sluppet oppdateringer som retter 8 svakheter. To av svakhetene er rangert som "moderate" og kan potensielt tillate en tredjepart å utføre et DoS (Denial of Service) angrep.
Referanser
https://www.openssl.org/news/secadv_20150108.txt

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.