Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 14 January 2015

2015.01.14 - Nyhetsbrev

Microsoft og Adobe er ute med sine månedlige sikkerhetsoppdateringer. Dell SecureWorks har oppdaget bakdør for Active Directory.

Microsoft har sluppet oppdateringer for januar

Microsoft slapp i går kveld 8 oppdateringer som retter 8 svakheter. Én av oppdateringene er rangert som kritisk og gjelder en svakhet i Telnet.
Referanser
https://technet.microsoft.com/en-us/library/s[...]

Adobe med sikkerhetsoppdatering til Flash Player

I går kveld slapp Adobe en sikkerhetsoppdatering som retter 9 sårbarheter i Adobe Flash Player. Disse sårbarhetene er rangert som kritiske og skal ha gjort det mulig for en angriper å ta kontroll over systemet.
Referanser
http://helpx.adobe.com/security/products/flas[...]

Dell SecureWorks har oppdaget bakdør for Active Directory

Dell Secureworks har oppdaget en bakdør for Active Directory-servere som de har kalt Skeleton Key. Malwaren lastes inn i minnet på serveren og forsvinner ved neste reboot. Den gir brukere tilgang til administrator-kontoer uten at de trenger å bruke passord. Angriperne må fra før ha fått administrator-tilgang til serveren for å installere bakdøren.
Referanser
http://www.secureworks.com/cyber-threat-intel[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.