Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 15 January 2015

2015.01.15 - Nyhetsbrev

Mer om TOR-alternativet I2P. Ny rapport: For dårlig datasikkerhet hos DHS i USA.

Mer om TOR-alternativet I2P

I det siste har mange TOR-brukere og nettsteder på TOR blitt avslørt av myndighetene. Det går derfor rykter om at TOR kan ha grunnlegende ukjente svakheter som gjør den usikker.

Den siste varianten av nettstedet Silk Road og utpressingsprogramvaren CryptoLocker bruker i stedet anonymiseringstjenesten I2P. Dette er en enklere tjeneste enn TOR.
Referanser
http://arstechnica.com/information-technology[...]
http://www.theregister.co.uk/2015/01/15/crypt[...]

Ny rapport: For dårlig datasikkerhet hos DHS i USA

Ny rapport viser at praksis og programmer vedrørende datasikkerhet hos DHS (Department of Homeland Security, USA) er så dårlig at de mest sannsynlig ikke vil klare å beskytte verken staten eller befolkningen mot angrep. Rapporten viser at de også feiler på grunnleggende kunnskap om datasikkerhet.
Referanser
http://www.zdnet.com/article/new-report-the-d[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.