Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 25 February 2015

2015.02.25 - Nyhetsbrev

Mozilla oppdaterer Firefox og Thunderbird. FireEye er ute med en ny rapport som viser APT-trender det siste året. Gemalto offentliggjør resultater av interne undersøkelser.

Mozilla oppdaterer Firefox, Firefox ESR og Thunderbird

Mozilla har sluppet sikkerhetsoppdateringer for Firefox, Firefox ESR og Thunderbird. Oppdateringene retter 16 svakheter hvor 3 av svakhetene er rangert som kritiske.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/known-[...]

M-Trends: A View from the Front Lines

FireEye er ute med ny rapport som viser hvordan APT har utviklet seg det siste året. De har gjennom Mandiant fått innsikt i hundrevis av etterforskninger gjort i over 30 industrisektorer, og kan nå vise til viktig statistikk og saksstudier.

I rapporten kan de blant annet avsløre at hackere ofte utgir seg for å være IT-ansatte for å få tilgang til nettverket hos bedriftene.
Referanser
https://www2.fireeye.com/SOCIALTW-15Q1RPTM-Tr[...]
http://www.zdnet.com/article/hackers-imperson[...]

Gemalto offentliggjør resultater av interne undersøkelser

SIM-kort produsenten Gemalto har gjort interne undersøkelser etter at Snowden-dokumenter indikerte at de hadde blitt hacket. Firmaet har funnet ut at kontor-nettverket deres antakeligvis har vært utsatt for et innbrudd fra NSA/GCHQ. Produksjonsutstyr har imidlertid ikke blitt hacket, og de mener at angriperne ikke har klart å stjele store mengder krypteringsnøkler. De mener også at kun andregenerasjons 2G-nett var sårbare mot angrep av denne typen. 3G og 4G skal være sikkert.
Referanser
http://www.gemalto.com/press/Pages/Gemalto-pr[...]
http://www.theregister.co.uk/2015/02/25/gemal[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.