Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 27 March 2015

2015.03.27 - Nyhetsbrev

PST gir statusoppdatering i saken om falske basestasjoner, Cisco har sluppet oppdateringer for mange av sine systemer og McAfee Labs skriver om hvordan POS Malware unngår deteksjon.

Cisco har publisert sin halvårlige IOS sikkerhetsoppdatering

Cisco har publisert sin halvårlige sikkerhetsoppdatering omhandlende IOS-programmvare. Publikasjonen inneholder syv sikkerhetsråd som adresserer sårbarheter i Cisco IOS-programmvare.
Referanser
http://www.cisco.com/web/about/security/intel[...]

PST gir statusoppdatering i saken om falske basestasjoner

PST gir ut statusoppdatering i saken om mulige falske basestasjoner. De konkluderer med at det ikke er funnet indikasjoner på bruk av falske basestasjoner eller IMSI-fangere i det grunnlagsmaterialet som Aftenposten bygget sine konklusjoner på.

PST skriver videre at det ikke er noen grunn til å tro at den aktiviteten som PST eller det øvrige politi har hatt når det gjelder bruk av IMSI-fangere, har hatt noen påvirkning på de data Aftenposten har basert sine konklusjoner på.
Referanser
http://www.pst.no/media/utgivelser/statusoppd[...]

McAfee Labs skriver om hvordan POS Malware unngår deteksjon

McAfee Labs skriver om hvordan POS malware (Point of Sale) bruker tidsstempling for å unngå deteksjon.
Referanser
https://blogs.mcafee.com/mcafee-labs/pos-malw[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.