Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 31 March 2015

2015.03.31 - Nyhetsbrev

Adware er et økende problem også på OS X. Anonymous planlegger angrep mot Israel 7. april.

Økende mengde adware til Mac

Bloggen How-To Geek viser hvordan adware og annen uønsket programvare er i ferd med å bli et økende problem også på Apples OSX. Denne typen programmer kommer ofte som del av en "bundle", sammen med programmet man faktisk ønsker å installere, og kan i enkelte tilfeller ikke velges bort under installasjon. Problemet kan omgås ved å kun benytte App Store til installasjon av programmer.
Referanser
http://www.howtogeek.com/210589/mac-os-x-isn%[...]

Anonymous vil "utslette Israel fra Internett"

En gruppe som kaller seg Anonymous Arab har publisert en video på Youtube, der de truer med å ta ned nettsider og servere tilhørende finansielle og offentlige institusjoner i Israel den 7. april. Angrepene skal etter sigende fortsette inntil det settes en stopper for brudd på folkeretten og ulovlige bosetninger.

Erfaringsmessig ender denne typen koordinerte angrep fra Anonymous opp med å gjøre liten skade.
Referanser
http://www.nrk.no/verden/truer-med-a-utslette[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.