Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 13 May 2015

2015.05.13 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet 13 oppdateringer som retter 48 svakheter. Adobe har publisert oppdateringer til Adobe Flash Player, Reader og Acrobat. Nkom får 2 millioner til å oppdage falske basestasjoner.

Adobe med sikkerhetsoppdateringer

Adobe publiserte i går kveld oppdateringer til sårbarheter i Adobe Flash Player, Adobe Reader og Acrobat. Såbarhetene kan potensielt gi angriper kontroll over systemet.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/rea[...]

Microsoft-oppdateringer for mai

Microsoft slapp i går kveld 13 oppdateringer som retter hele 48 svakheter. Tre av oppdateringene er rangert som kritiske. Svakhetene omfatter Windows, Internet Explorer, .NET Framework, Silverlight, Lync, Server-programvare og Office.
Referanser
https://technet.microsoft.com/library/securit[...]

Nkom får 2 millioner til å oppdage falske basestasjoner

Regjeringen bevilger 2 millioner kroner til oppbygging av kapasitet hos Nkom til å avdekke eventuell bruk av ulovlig utstyr som kobles til ekomnettene, som falske basestasjoner. Dette skjer etter Aftenpostens undersøkelser på dette området tidligere i år.
Referanser
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Revid[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.