Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 9 June 2015

2015.06.09 - Nyhetsbrev

Syrian Electronic Army har hacket hovesiden til den amerikanske hæren.
TSOC har publisert en oppsummering av nyhetsbildet for mai. Analyse rundt hack av amerikanske Office of Personnel Management.


Oppsummering av nyhetsbildet for mai 2015

Vi har publisert en oppsummering av nyhetsbilde for mai innenfor datasikkerhet.


Syrian Electronic Army hacket Army.mil webside

Syrian Electronic Army har hacket hovedsiden på til den Amerikanske hæren, www.army.mil. SEA meldte dette selv på sine twitter-sider. Besøkende ble møtt av propaganda mot den amerikanske hæren. Siden var nede i flere timer men er nå oppe igjen.


Analyse rundt hack av amerikanske Office of Personnel Management

John Schindler har blogget om mulige konsekvenser rundt innbruddet hos Office of Personnel Management som ble omtalt i nyhetsbrevet i går. En fremmed stat kan ha kommet seg unna med detaljer rundt sikkerhetsklareringer og andre HR-data om rundt 4 millioner ansatte.


No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.