Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 25 June 2015

2015.06.25 - Nyhetsbrev

Kripos forhindret angrep mot DNB ved å ta ned nettbank-botnett.

Kripos stanset storangrep mot DNB

Kripos stanset et storangrep mot DNB ved å ta ned et botnett på rundt 2000 norske datamaskiner som var infisert av trojaneren Gozi-03. Kripos nøytraliserte botnettet ved å utgi seg for å være kontrollserver som signaliserte den ondsinnede programvaren på de infiserte maskinene om å ikke starte opp neste gang maskinen ble slått på. Dette sendte trojaneren i dvale. En 35 år gammel mann fra Estland er tiltalt i forbinnelse med saken.
Referanser
http://www.dn.no/nyheter/finans/[...]

Chrome XSS Filter Bypass (Medium)

En svakhet har blitt funnet i Google Chrome sitt XSS filter. Dette gjør det mulig å injisere kode i browseren. Det er kommet en fiks for feilen som er tilgjengelig i siste versjon av Chrome.
Anbefaling
Det anbefales å oppdatere til nyeste versjon.
Referanser
https://packetstormsecurity.com/files/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.