Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 13 July 2015

2015.07.13 - Nyhetsbrev

Trend Micro har funnet 0-dags exploit i Java. Ny 0-dags sårbarhet i Adobe Flash Player. Cloudminr.io tatt over av angripere.

Ny 0-dags sårbarhet i Adobe Flash Player

Nok en ny 0-dags svakhet har blitt funnet i Adobe Flash. Denne svakheten er å finne i den nyeste versjonen av Flash for Windows, Mac og Linux. Det er forventet at en oppdatering kommer iløpet av dagen.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2015/07/adobe-to-f[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]
https://www.fireeye.com/blog/threat-research/[...]

Trend Micro har funnet en ny Java 0-dags exploit

En 0-dags svakhet i Java gjør det mulig for angriper og kjøre farlig kode på et system. Angrep som utnytter denne svakheten er i hovedsak rettet mot høyprofil mål. Svakheten finnes bare Java 8 og oppover.
For øyeblikket er det ingen oppdatering som retter på feilen. Det er anbefalt og deaktivere Java til en oppdatering er klar.
Referanser
http://blog.trendmicro.com/trendlabs-security[...]
https://blog.trendmicro.com/pawn-storm-first-[...]

Cloudminr.io tatt over av angripere.

Cloudminr.io, en sky-tjeneste som tilbyr bit-coin mining, ble tidligere idag tatt over av angripere. Angriperene har nå full kontrol over Cloudminr sin web-server og har også fått tak i all informasjon som lå i Cloudminr sin brukerdatabase. Angriperene har nå lagt ut hele brukerdatabasen ut til salg for 1 BitCoin.
Referanser
https://www.cryptocoinsnews.com/cloudminr-io-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.