Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 20 July 2015

2015.07.20 - Nyhetsbrev

Meldingstjenesten Telegram skal ha blitt utsatt for ett DDoS angrep på rundt 200 Gbps.

Symantec melder om mindre spam og mer skadevare.

Google Chrome har oppdatert sin innebygde versjon av Flash slik at utnyttelse av de nye 0-dags svakhetene skal være mye vanskeligere.

Meldingstjenesten Telegram utsatt for massiv DDoS

Meldingstjenesten Telegram skal ha blitt utsatt for ett DDoS angrep på rundt 200 Gbps. Angrepet skal ha gjort at rundt 5% av selskapets 60 millioner kunder skal ha blitt berørt.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2015/07/14/teleg[...]

Symantec melder om mindre spam og mer skadevare

I Symantec sin måndelige trusselrapport har de meldt om mindre andel av spam. Rapporten viser at det ikke har vært lavere siden 2003. Dette skyldes trolig nedleggelse/takedown av flere store botnett. Samtidig viser rapporten at andelen av skadevare har økt, og Symantec tolker dette dithen at kriminelle endrer taktikk for å lure folk.
Referanser
http://www.digi.no/sikkerhet/2015/07/20/mindr[...]
http://www.symantec.com/content/en/us/enterpr[...]

Utnyttelse av 0-dags svakheter i Flash blir nå vanskeligere i Google Chrome

Google Chrome har oppdatert sin innebygde versjon av Flash slik at utnyttelse av de nye 0-dags svakhetene skal være mye vanskeligere.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2015/07/zero-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.