Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 11 September 2015

2015.09.11 - Nyhetsbrev

Ashley Madison kontoinformasjon kan brukes til å få tilgang til brukernes kontoer på andre tjenester. Google har startet med månedlige sikkerhetsoppdateringer til Android.

Ashley Madison passord lekkasje kan få store følger

Ashley Madison passord var i hovedsak hashet ved bruk av bcrypt, en standard som er regnet som rimelig sikker. Det har vist seg at ett subset av disse var hashet med MD5, som er betydelig enklere å knekke enn bcrypt. Det fryktes nå, etterhvert som denne informasjonen blir offentlig, at den skal brukes til å logge seg inn på kontoer disse personene har på andre nettsider. Dette da det er et velkjent problem at mange bruker den samme login informasjonen flere steder.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2015/09/ashle[...]
http://arstechnica.com/security/2015/09/once-[...]

Google ute med månedlige sikkerhetsoppdateringer til Android

Google skal nå ha kommet med det som skal være den første oppdateringen i det nye systemet der de skal tilby sikkersoppdateringer til Android hver måned. Nå er det opp til hver enkelt mobiltelefonleverandør og deretter hver enkelt mobilnettoperatør å levere disse oppdateringene til sluttbrukeren.
Referanser
http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/first-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.