Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 22 September 2015

2015.09.22 - Nyhetsbrev

Patching av kritiske sårbarheter i Adobe Flash Player. Firma som lever av videresalg av 0-dagssårbarheter utlover 1 million USD for iOS9-exploit.

Adobe har gitt ut oppdatering til Flash Player

Adobe har gitt ut en ny oppdatering til Flash Player for Windows, Mac, ChromeOS og Linux. Oppdateringene skal utbedre kritiske sårbarheter som kunne gjøre det mulig for angripere å ta over maskinen.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

Milliondusør utloves for IOS9-jailbreak

Selskapet Zerodium har utlovet en dusør på 1 million USD til alle som kan utvikle en jailbreak til IOS9 og gi selskapet eksklusiv kjennskap til sårbarheten. Zerodium har statlige aktører på kundelista og lever av å videreselge sårbarheter slik at de kan benyttes i hemmelighet av kundene.
Referanser
http://www.wired.com/2015/09/spy-agency-contr[...]
https://zerodium.com/ios9.html

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.