Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 25 September 2015

2015.09.25 - Nyhetsbrev

Cisco har sluppet sin halvårlige oppdatering for IOS. Google har forsket rundt sårbarheter i cyberkriminalitet. Låseskjerm i iOS9 kan omgås.

Cisco har sluppet sin halvårlige oppdatering for IOS

Cisco har sluppet sin halvårlige sikkerhetsoppdatering for IOS. Denne retter sårbarheter som gjør det mulig å omgå autentisering samt utføre DDoS-angrep mot Cisco-enheter.
Referanser
http://www.cisco.com/web/about/security/intel[...]

Google har forsket rundt sårbarheter i cyberkriminalitet

Google har sammen med universiteter forsket på cyberkriminalitet. De har prøvd å finne ut hvor operasjonene er mest sårbare og dermed hvordan en kan ramme dem hardest.
Referanser
http://www.wired.com/2015/09/google-offers-3-[...]
http://googleonlinesecurity.blogspot.no/2015/[...]

Låseskjerm i iOS9 kan omgås

Det er en feil i iOS 9 som lar uvedkommende se på bilder og kontakter, selv om telefonen er beskyttet med PIN-kode. For å unngå problemer holder det å slå av tilgang til Siri fra låseskjermen.
Referanser
http://itavisen.no/2015/09/24/denne-ios-9-fei[...]
http://www.theregister.co.uk/2015/09/23/ios_9[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.