Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 26 October 2015

2015.10.26 - Nyhetsbrev

USA frykter russisk kapping av undersjøiske kabler. TalkTalk hackere vil ha 1 million kroner i BitCoins.

TalkTalk hackere vil ha 1 million kroner i BitCoins

I vårt nyhetsbrev på fredag skrev vi at TalkTalk hadde blitt hacket. Ny informasjon fra KrebsOnSecurity sier at hackerene som utførte angrepet hadde lagt inn et krav om BitCoins til omkring 1 million norske kroner.

KrebsOnSecuritys kilde nevner også at informasjonen som er lekket ut ser ut til å være relatert til 400 000 personer som TalkTalk nylig har utført kreditt-sjekker på. TalkTalk melder at det er for tidlig å si hvor mange kunder som kan være påvirket av dette.
Referanser
http://krebsonsecurity.com/2015/10/talktalk-h[...]

USA frykter russisk kapping av undersjøiske kabler

USA frykter at Russland vil kappe undersjøiske kabler ved en eventuell konflikt. Grunnen skal være at det er registrert økt russisk aktivitet langs internasjonale undersjøiske kabler.
Referanser
http://www.nytimes.com/2015/10/26/world/europ[...]
http://www.digi.no/juss_og_samfunn/2015/10/26[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.