Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 12 November 2015

2015.11.12 - Nyhetsbrev

Logger fra 70 millioner telefonsamtaler lekket. Kinesisk forsker har funnet ny svakhet i Google Chrome for Android.

Logger fra 70 millioner telefonsamtaler lekket

The Intercept melder om at de har mottatt 37GB data fra en anonym kilde, som skal inneholde logger fra 70 millioner samtaler fra flere amerikanske fengsler. Hackeren hevder at materialet er hentet fra Securus Technologies, som er en av USAs ledende leverandør av telefonitjenester til landets fengsler. Loggene skal være fra 2011 til 2014.
Referanser
https://theintercept.com/2015/11/11/securus-h[...]

Forsker har påvist alvorlig svakhet i Google Chrome som benytter JavaScript V8 til Android

Ved PacSec konferansen viste en kinesisk forsker fra selskapet Quihoo 360 hvordan Google Chrome kan utnyttes for å oppnå full tilgang til en Android enhet. Demonstrasjonen gir innblikk i hvordan Android telefonen ble utnyttet ved å kun gå inn på en ondsinnet nettside som da utnyttet JavaScript V8 motoren i Google Chrome. Forskeren skal ha informert Google om svakheten og det forventes at den fikses før utnyttelsen blir offentliggjort.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2015/11/12/mobil[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.