Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 17 November 2015

2015.11.17 - Nyhetsbrev

Google utvider Safebrowsing til å innbefatte ondsinnede forsøk på sosial manipulasjon. Et sett med kroppskameraer laget for politi har vist seg å være infisert med Conficker-ormen, som første gang så dagens lys i 2009.

Politikamera sprer Conficker-orm

Et amerikansk sikkerhetsfirma har oppdaget at noen eksemplarer av videokameraer laget for å bæres på kropp av politifolk, forsøker å spre den flere år gamle Conficker-ormen når den kobles til PC.
Referanser
http://www.goipower.com/?pageId=40
http://www.theregister.co.uk/2015/11/14/remem[...]

Google utvider Safebrowsing

Google Safebrowsing har lenge beskyttet Chrome- og Firefox-brukere ved å presentere en rød advarsel-side ved forsøk på å aksessere kjente phishingsider. Nå utvider Google systemet til å også advare ved forsøk på å aksessere sider som ikke omfattes av phishing, men som på andre måter utgir seg for å være noe annet enn de er. Dette kan for eksempel være forsøk på å få bruker til å laste ned falsk programvare eller ringe falske tech-support-telefonnummer.
Referanser
https://googleonlinesecurity.blogspot.hr/2015[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.