Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 6 January 2016

2016.01.06 - Nyhetsbrev

Hostingselskapet Linode hacket. Google ute med nye oppdateringer til Android.

Linode Manager passord på avveie

Linode, et selskap som blant annet tilbyr hosting-tjenester, har etter etter en sikkerhetsetterforskning funnet ut at informasjon til to brukere av Linode Manager lå på en ekstern maskin. Som følge av dette antar de at brukerinformasjon kan ha blitt lest fra databasen deres. Blant annet skal informasjon som brukernavn, epost-adresser, hashet passord og krypterte to-faktor seeds være på avveie.

Linode krever nå passordbytte av alle brukere av Linode Manager.
Referanser
https://blog.linode.com/2016/01/05/security-n[...]

Google ute med nye oppdateringer til Android

De skal ha rettet opp i en rekke svakheter i Android 5.0 og senere. Deriblant en ny kritisk svakhet i den beryktede mediaserver-tjenesten. Svakhetene er rettet av Google og blir gitt ut som en månedlig oppdatering. Det er Googles egne Nexus-modeller som får denne først.
Referanser
http://www.zdnet.com/article/google-fixes-fiv[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.