Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 14 January 2016

2016.01.14 - Nyhetsbrev

Cisco publiserer sikkerhetsoppdateringer, Russisk gruppe bak hacke-kampanje i 2013, selskaper kan overvåke ansattes private online kommunikasjon og Silverlight-sårbarhet kan ha vært til salgs i lang tid.

Cisco publiserer sikkerhetsoppdateringer

Cisco har sluppet sikkerhetsoppdateringer som fikser flere svaheter i Wireless LAN Controller, Identity Services Engine og Aironet 1800 Series Access Point. To av oppdateringene er rangert som kritiske og kan gi en angriper kontroll over et sårbart system.
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

Russisk gruppe sto bak hacke-kampanje i 2013

Den russiske gruppen Turla skal trolig ha stått bak hacke-kampanjen mot flere statlige mål i nesten 50 forskjellige land i 2013.
Referanser
http://yle.fi/uutiset/russian_group_behind_20[...]

Selskaper kan overvåke ansattes private online kommunikasjon ifølge EMD

Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) har avvist anklagene om personvernsbrud mot et rumensk selskap som overvåket sine ansattes private online kommunikasjon.
Referanser
http://www.theguardian.com/technology/2016/ja[...]

Silverlight-sårbarhet kan ha vært til salgs i lang tid.

I går ga Microsoft ut sine månedlige sikkerhetsoppdateringer, blant svakhetene som skal ha blitt var en svakhet i Silverlight og ut fra tidligere lekkasjer kan det vise seg at denne svakheten kan ha vært til salgs i lang tid.
Referanser
http://www.digi.no/sikkerhet/2016/01/13/silve[...]
https://technet.microsoft.com/library/securit[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.