Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 3 February 2016

2016.02.03 - Nyhetsbrev

WordPress fikser to alvorlige svakheter i ny versjon. EU og USA har kommet til enighet om nytt rammeverk for overføring av personopplysninger til USA. eBay nekter å fikse svakhet som kan eksponere besøkende for malware og phishing-angrep.

WordPress 4.4.2 ute

WordPress er ute i ny versjon. Den nye versjonen fikser to alvorlige svakheter, i tillegg til å fikse 17 andre bugs.
Referanser
https://wordpress.org/news/2016/02/wordpress-[...]

Enighet mellom EU og USA om nytt rammeverk for overføring av personopplysninger

EU og USA er kommer til enighet om hvordan personopplysniger kan overføres til USA. Avtalen kalles "EU-US Privacy Shield", og erstatter "Safe Harbour"-avtalen som ble kjent ugyldig av EU-domstolen i oktober i fjor.
Referanser
http://www.digi.no/juss_og_samfunn/2016/02/03[...]
http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-0[...]
http://www.datatilsynet.no/Nyheter/2016/Enigh[...]

eBay nekter å fikse svakhet som kan eksponere besøkende for malware og phishing-angrep

En svakhet i eBay sin handelsløsning kan utnyttes til å utsette besøkende for malware og phishing-angrep, både på Android, iOS og Windows-plattformene. Svakheten lar selgere legge inn innhold som iFrames og Javascript i annonsene sine ved å omgå eBays filtrering. Til tross for at Check Point avdekket svakheten i fjor, sier eBay at de ikke har til hensikt å fikse svakheten.
Referanser
http://www.v3.co.uk/v3-uk/news/2444605/ebay-r[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.