Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 11 March 2016

2016.03.11 - Nyhetsbrev

Adobe har gitt ut ny hasteoppdatering for Flash Player. Citrix med oppdatering til Citrix Licensing Server. Senatet i USA med lovsforlag om bøtelegging av selskaper som nekter å hjelpe myndigheter med å knekke kryptering, låse opp telefoner mm.

Adobe har gitt ut ny sikkerhetsoppdatering for Flash Player

Adobe ga igår ut ny sikkerhetsoppdatering til Adobe Flash Player for Windows, Mac og Linux. Denne oppdateringen fikser kritiske svakheter som kunne gjøre det mulig for angriper å ta over systemet. Én av svakhetene utnyttes allerede aktivt i målrettede angrep.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]
http://www.digi.no/sikkerhet/2016/03/11/adobe[...]

Citrix har gitt ut oppdatering

Citrix har gitt ut en oppdatering som skal fikse en svakhet i Citrix Licensing Server. Denne svakheten gjorde det mulig for angripere å ta over serveren.

Oppdateringen er gitt ut til følgende: Citrix License Server for Windows og Citrix License Server VPX, for versjoner tidligere enn 11.13.1.2
Referanser
http://support.citrix.com/article/CTX207824

Senatet i USA med lovforlag om bøtelegging av selskaper som nekter å hjelpe myndigheter med å knekke kryptering mm.

Senatet i USA vil neste uke trolig legge frem et lovforslag som gir muligheter for å bøtelegge selskaper som nekter å etterkomme krav fra myndigheter om å knekke kryptering/låse opp telefoner osv. Forslaget kommer trolig som en konsekvens av at Apple nekter å etterkomme FBIs krav om å låse opp telefonen til en terrorist.
Referanser
http://www.zdnet.com/article/senators-want-ne[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.