Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 20 April 2016

2016.04.20 - Nyhetsbrev

Google ute med årlig Android-rapport. Oracle har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for flere produkter.

Google har gitt ut ny årlig sikkerhetsrapport for Android

Rapporten tar blant annet opp at risikoen for å hente ned apper med skadevare fra Google Play Store har sunket betydelig. Dette skal ha kommet som et resultat av nye tiltak som Google har implementert. Google anbefaler også sterkt å ikke installere apper fra andre kilder enn deres egen app-store.
Referanser
https://security.googleblog.com/2016/04/andro[...]

Oracle ute med kvartalsvis oppdatering til flere av sine produkter

Oracle har sluppet sin kvartalsvise sikkerhetsoppdatering for sine produkter. Flere av svakhetene muliggjør fjerneksekvering av kode og er klassifisert som kritiske. Blant produktene som blir oppdatert Oracle Database Server, Oracle E-Business Suite, Oracle Fusion Middleware, Oracle Sun Products, Oracle Java SE og Oracle MySQL.
Anbefaling
Oppdater Oracle produkter.
Referanser
http://www.oracle.com/technetwork/security-ad[...]
https://blogs.oracle.com/security/entry/april[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.