Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 19 May 2016

2016.05.19 - Nyhetsbrev

Stor sikkerhetsoppdatering fra VMware. TeslaCrypt utviklere gir seg og frigir hovedkrypteringsnøkkel. Ukrainsk hacker tatt for tyveri og utnyttelse av informasjon i pressemeldinger.

VMware slipper stor sikkerhetsoppdatering.

Lista med sårbare systemer er såpass lang at vi henviser til produsentens egen informasjon. Dette gjelder forskjellige versjoner og operativsystemeer for VMWare Workstation, VMware Player, vCenter Server, vCloud Director, vSphere og vROps.
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMS[...]

TeslaCrypt legger ned og frigir dekrypteringsnøkkel

Utviklerene bak utpressingsprogramvaren TeslaCrypt gir seg og frigir krypteringsnøkkelen. TeslaDecoder programvaren blir nå oppdatert slik at man kan får dekryptert filer tatt av TeslaCrypt versjon 3.0 og 4.0.
Referanser
http://www.bleepingcomputer.com/news/security[...]

Ukrainsk hacker tatt etter å ha solgt upubliserte pressemeldinger med børssensitiv informasjon for $30 millioner

Vadym Iermolovych, en 28 år gammel ukrainer, sa seg skyldig i tyveri og salg av pressemeldinger stjålet fra nyhetsformidlere. Pressemeldingene ble kopiert ut før de ble sluppet fri til media og dermed kunne bakmenn via børshandel tjene store pengesummer på bakgrunn av børssensitivt innhold i disse pressemeldingene.
Referanser
http://www.cnet.com/news/ukrainian-hacker-bus[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.