Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 24 May 2016

2016.05.24 - Nyhetsbrev

Cyberspionasje-rapport fra GovCERT.ch. Kritisk sikkerhetsoppdatering for Adobe Connect. Flash-sårbarhet misbrukes av flere exploit-kit.

Cyberspionasje-rapport fra GovCERT.ch

Sveitsiske GovCERT har sammen med MELANI utgitt en teknisk rapport med detaljer omkring kompromitteringen av selskapet RUAG, som leverer utstyr til det sveitsiske forsvaret. Rapporten inneholder informasjon om aktør, skadevare, infeksjonsvektorer og tidslinje for hendelsen.
Referanser
http://securityaffairs.co/wordpress/47588/int[...]
https://www.govcert.admin.ch/blog/22/technica[...]

Kritisk sikkerhetsoppdatering for Adobe Connect

Adobe gir ut en kritisk oppdatering til Adobe Connect. Oppdateringen fikser en svakhet som gjør det mulig for angripere å ta over systemet.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/con[...]

Flash-sårbarhet misbrukes av flere exploit-kit

Sårbarheten som ble oppdaget i Adobe Flash tidligere denne måneden misbrukes nå aktivt av exploit-kitene Angler, Neutrino og Magnitude. Brukere med Flash Player version 21.0.0.226 og tidligere står i fare for å bli infisert med trojanere og ransomware. Oppgrader ASAP.
Anbefaling
Oppdater flashplayer
Referanser
https://threatpost.com/two-exploit-kits-sprea[...]
http://malware.dontneedcoffee.com/2016/05/cve[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/con[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.