Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 27 May 2016

2016.05.27 - Nyhetsbrev

SWIFT angripere knyttes til flere angrep. EU-US Privacy Shield sendes tilbake til tegnebrettet. Android malware har tilpasset seg Android 6.0 Marshmallow.

SWIFT angripere knyttes til flere angrep

Symantec melder om at angriperen som greide å stjele store summer fra sentralbanken i Banglash, også er blitt knyttet til angrep mot bank i Filippinene.
Referanser
http://www.symantec.com/connect/blogs/swift-a[...]

EU-US Privacy Shield sendes tilbake til tegnebrettet

Det fremforhandlede avtaleutkastet om kommersiell datautveksling mellom EU og USA har blitt forkastet av Europaparlamentet, og det ønskes nye forhandlinger for å utbedre flere mangler.
Referanser
http://www.digi.no/juss_og_samfunn/2016/05/26[...]

Android malware har tilpasset seg Android 6.0 Marshmallow

Android trojanerene Android.Bankosy og Android.Cepsohord har tilpasset seg den nye måten å styre tilgang på i Android 6.0, der man ikke lenger trenger å be om alle tilganger ved installasjon. Se referanse for detaljer.
Referanser
http://www.symantec.com/connect/blogs/android[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.