Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday, 6 June 2016

2016.06.06 - Nyhetsbrev

Hacker har fått tak i 171 millioner kontoer fra det sosial nettstedet VK.com. Teamviewer bekrefter at et betydelig antall kontoer er kompromittert. Hacking av Mitsubishi Outlander.

Talsperson for Teamviewer intervjuet av Arstechnica

Arstechnica har publisert et intervju med en talsperson for Teamviewer, som bekrefter at et betydelig antall kontoer er blitt kompromittert. De mener fortsatt at disse hendelsene skyldes gjenbruk av passord, og at bølgen av angrep vi ser nå skyldes en rekke nylige lekkasjer. Påstandene om at også brukere med to-faktor autentisering er berørt, har de ikke vært i stand til å finne data som bekrefter.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2016/06/teamv[...]

Hacking av Mitsubishi Outlander

Det er blitt funnet svakheter i hvordan Mitsubishi Outlander kommuniserer med tilhærende mobilapp, som gjør det potensiel mulig for utenforstående å knekke nøkkelen og få tilgang til å styre funksjoner på bilen. Blant annet skal det være mulig å skru av alarmen på bilen på denne måten.
Referanser
https://www.pentestpartners.com/blog/hacking-[...]

Hacker har fått tak i 171 millioner kontoer fra det sosial nettstedet VK.com

Det sosiale nettstedet VK.com skal angivelig ha blitt hacket. Nettstedet antas å være Europas største sosiale nettsted med rundt 350 millioner brukere. I 2012-2013 skal en hacker ha klart å fått tak i rundt 171 millioner kontoer. ZDNet skriver at de har gått igjennom databasen og verifisert at en rekke adresser er tilknyttet VK.com.
Referanser
http://www.zdnet.com/article/vkontakte-vk-hac[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.