Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 14 June 2016

2016.06.14 - Nyhetsbrev

Ransomware er observert i å infisere smart-TV-er med Android. Bedrifter i Storbritannia har rapportert en økning på 22% i økonomiske tap som som følge av cyberkriminalitet i 2015.

Android-ransomware infiserer smart-TV-er

Trend Micro har analysert en variant av krypto-skadevaren FLocker, som er i stand til å infisere både smarttelefoner og TV-er med Android. Man anbefales å ta kontakt med leverandør dersom man har en TV som blir infisert. For å bli rammet både på smarttelefon og TV må brukeren godta installasjon av programvaren.
Referanser
http://blog.trendmicro.com/trendlabs-security[...]

Økning i økonomiske tap som følge av cyberkriminalitet i 2015

Bedrifter i Storbritannia har rapportert en økning på 22% i økonomiske tap som som følge av cyberkriminalitet i 2015 - til over en milliard GBP. Ransomware og CEO-fraud nevnes som årsaker til økningen.
Referanser
http://www.computerweekly.com/news/450298242/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.