Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday, 17 June 2016

2016.06.17 - Nyhetsbrev

Adobe har sluppet kritiske oppdateringer for Flash Player og Air. Eksperter mener at Russland står bak personen Guccifer 2.0.

Adobe har sluppet kritiske oppdateringer for Flash Player og Air

Adobe har nå sluppet en oppdatering som retter svakheten i Flash Player som blir brukt i målrettede angrep. Patchen inneholder også fiks for en rekke andre kritiske svakheter. Adobe har også sluppet en oppdatering for Air.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/air[...]

Eksperter mener at Russland står bak personen Guccifer 2.0

Tidligere i måneden ble det meldt at Russiske statsaktører hadde hacket seg inn hos Demokratene i USA. I går meldte vi om at også en person som kaller seg selv Guccifer 2.0 hadde brutt seg inn samme sted, samt sluppet dokumenter fra innbruddet.

Eksperter har nå analysert tekst og metadata fra gårsdagens kunngjøring, samt tidslinjen rundt hendelsene. De konkluderer med at Guccifer 2.0-personen mest sannsynlig er laget av Russerne som stod bak det opprinnelige innbruddet. Dette gjør de for å diskreditere sikkerhetsselskapet CrowdStrike, samt for å få offentliggjort dokumentene de har stjålet under innbruddet.
Referanser
http://motherboard.vice.com/read/guccifer-20-[...]
http://arstechnica.com/security/2016/06/gucci[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.