Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 13 July 2016

2016.07.13 - Nyhetsbrev

Microsoft slipper 11 patcher i forbindelse med sin månedlige oppdatering. Adobe med sikkerhetsoppdateringer for å fikse alvorlige sårbarheter. "Privacy Shield", den omdiskuterte datautvekslingsavtalen mellom EU og USA har blitt vedtatt.

Microsoft med månedlig oppdatering

Tirsdag offentliggjorde både Microsoft og Adobe sin månedlige sikkerhetsoppdatering. Av Microsofts 11 oppdateringer er seks av dem å anse som kritiske. Et av punktene omhandler Adobe Flash Player, som også var en del av Adobes sikkerhetsoppdatering.
Referanser
https://technet.microsoft.com/en-us/library/s[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

Adobe med sikkerhetsoppdateringer

Adobe har gitt ut sikkerhetsoppdateringer til en rekke produkter, inkludert Acrobat Reader og Flash Player. Flere av svakhetene som fikses skal være alvorlige, og kan gi en angriper mulighet til å få kjørt ondsinnet kode.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/xmp[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/acr[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

EU-US "Privacy Shield" vedtatt

Den omdiskuterte avtalen mellom EU og USA om kommersiell datautveksling, også kjent som "Privacy Shield", har blitt vedtatt og trådt i kraft.
Referanser
http://www.digi.no/artikler/eu-og-usas-privac[...]
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-24[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.