Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday, 24 August 2016

2016.08.24 - Nyhetsbrev

FBI undersøker antatt russisk hack av The New York Times journalister og Cisco-svakhet linket til NSA er en større trussel enn først antatt.

FBI undersøker antatt russisk hack av New York Times journalister

CNN melder om at hackere, som skal ha jobbet for russisk etterrettning, har utført en rekke cyber-innbrudd hos forskjellige nyhetsorganisasjonene i USA, blant annet The New York Times.

Innbruddene blir nå undersøkt av FBI og andre amerikanske sikkerhetsbyråer. Angriperne ser ut til å prøve å få tak i politisk informasjon fra ikke-statlige selskaper, hvor nyhetsorganisasjonene er et høyt mål på grunn av informasjonen de sitter på.
Referanser
http://edition.cnn.com/2016/08/23/politics/ru[...]

Cisco-svakhet linket til NSA er en større trussel enn først antatt

Kode som har blitt gitt ut for å utnytte en svakhet i Cisco Systems brannmurer ser ut til å fungerer mot et større antall modeller enn først antatt. Svakheten, som har blitt kalt ExtraBacon og som har blitt linket til NSA, inneholder kode som gjør at den ikke fungerer på nyere versjoner av Cisco Adaptive Security Appliance. Sikkerhetsforskere sier nå at med litt arbeid er det mulig å endre på ExtraBacon for å få den til å fungere også på nye versjoner.
Referanser
http://arstechnica.com/security/2016/08/nsa-l[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.